Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IG, IG, IG

Tron att lyckas med sin vilja
Söka den hjälp utan att finna
Var finns den icke falskhet
Ord, röster, alla säger olika
Var är tryggheten i en säker framtid
När kommer den rätta till mitt mål att lyckas med livet?




Fri vers av Myggaan
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-04-07 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myggaan
Myggaan