Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan två verkligheter

Jag är fast, tröskeln mellan verklighet och intet.
Hur når jag fram?
Rösterna talar min egen röst svarar men bubblan är tjock, tomheten omsluten runt mig
Hur drar jag mig tillbaka?
Med nya krafter, med ny vilja till en värld med de "Mina"
Var finner jag de kryphål för att hitta verkligheten.


Jag är fast, mellan två skilda världar.
Båda lika fula.
Folk tittar på mig, vad är det dom ser?
Jag vill finna min rätta plats på stigen igen.
Med nya krafter, med ny vilja springer jag ur elden.
Jag tänker finna kryphålet mot verkligheten.




Fri vers av Myggaan
Läst 214 gånger
Publicerad 2010-04-23 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myggaan
Myggaan