Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla flicka

Stackars lilla rika flicka, måste köpa nya kläder för att dämpa sin dåliga självkänsla.

Mammas tös, skämma bort henne utan hämningar.
Ingen livserfarenhet har hon, köper skor var dag.
Kläder av nyaste modell för modet är hennes första regel.
Riktiga vänner har hon inte för det ända hon kan är att beklaga sig över hur dåligt hon egentligen mår, men är det så konstigt då pengar är hennes ända lag.

Stackars lilla rika flicka, måste köpa nya kläder för att dämpa sin dåliga självkänsla.




Fri vers av Myggaan
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myggaan
Myggaan