Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klättrar

Klättrar medvetet
högre för att nå den
högsta toppen...

Fullt medveten
om att,
från den högsta
toppen

Är fallet långt,
Till botten!


Men det gör
ondare att landa!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-08 17:29



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
sant :)
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders