Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag

jag är trött

inte jag

ska vi sova

nej

tycker du om mig

ibland

ibland?

ja

vad gör jag för fel

många

älskar du mig inte

inte nu

 

 

vill du ha sex

ja

 

 

 

somnar ensam med mina tankar




Fri vers av Vivere
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-12-08 21:35



Bookmark and Share


  Baystream
Haha, förlåt om jag skrattar... men vändningen va så total. Snyggt.
2009-12-09

  Uppfångad
Dialoger är alltid intressanta att ta del av, även om det var smått hoppigt ibland.
Bra!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Vivere
Vivere