Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zohar


Den samlade skriften
av tio män
som inom sig och mellan sig

fann visdomen

samt fann ett språk
att lysa upp mörklagd rymd

för att vi i vår tid
ska förmå
ta emot ljuset

för den transformation
vi alla står inför




Fri vers av Rachel Roth
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-09 16:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text som lyser i mörkret
2009-12-10

    Jnåt
strålglans var ordet!
2009-12-09

  Christer Eriksson
diktens titel är en text som bosättarna och murbyggarna runt gaza glömt, kanske vi alla, även vi som inte riktar vapen mot andra.
2009-12-09

  Uppfångad
Brukar ha svårt för takt såsom denna, men jag har verkligen inget att klaga på!

"samt fann ett språk
att lysa upp mörklagd rymd"
Är min absoluta favoritdel
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth