Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att agna delikatess, med sms


Myssoffan


Är på väg hem med en ny röd soffa
vill du inviga den med mej ikväll

hon älskar mej
tänkte jag










Övriga genrer av Water VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-09 20:35



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En soffa full av kuddar men en färg som ger energi och värme. Hoppas den blev ett lyckat köp och att det blivit många sköna stunder.
2010-12-27

  noname_realmind
Nå, hur gick det? Blev det bara tv-tittning, eller annat mys? ;))
2010-01-11

  Cosmic Johanna
sms kärlek är underskattat...

så mycket det kan sätta igång i vår fantasi:-)

varm applåder!
2010-01-04

  MeAmmie VIP
Röda soffor och mys kan väl ingen motstå!
En liten goding till poesi!
Fridens/Ammie
2010-01-03

  Elisabeth VIP
En söt-härlig poem!
2009-12-14

  stenen/ Yv Ericsson
så vackert :)
2009-12-11

  SurtantZ
Myyyys!! :-)
2009-12-10

  sulimaa
Åhh charmiga rader som får mig att småle :))
2009-12-09

  walborg
Det gör hon säkert - vem kan motstå en sådan vacker längtan.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP