Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Större


Vidunderligt
stort

verkar det
stora i livet

Blott
en blick
från dej


Är större




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 21:48



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Finstämt, och framför allt sant.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders