Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strand


Nån gång ska jag

vandra, längs stranden i flera mil
med en ryggsäck på ryggen
och min hand i din.
Medan solen värmer våra
kroppar och vinden från havet,
rufsar om ditt hår och viskar att vi,

Finns för evigt,
i våra
hjärtan


Nån gång ska jag

Stolt sitta vid din sida,
Medan solen släcks i det stilla
havet, medan den stilla kvällsbrisen
övergår i nattlig stiltje och
måsarnas klagan övergår i trollsk
tystnad där vågorna, viskar att vi,

Är ett




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-09 23:18



Bookmark and Share


  Stjärnöga
ljuvligt romantisk
och känsligt
kärleksfull och
vacker!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders