Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra medicin....



Den bästa medicinen mot en fiende
är
att inte se personen
som en fiende

du ska

vända personen ryggen

se åt ett annat
håll

och se igenom

alla onda blickar
och shester




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-09 23:20



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat. ( skulle jag behöva lära mej : )
2009-12-09

  lodjuret/seglare VIP
jo, hellre en dolk i ryggen än en kniv i kistan
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP