Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattkröken


Ett barn
Ett sånt underverk
Mitt sinne blir varmt och nära livet
Hoppas dina steg blir sanna
Låt ingen få dig att stanna
Säga åt dig vad du redan kan
I den stund du fick livet
Var segern redan skriven
En slump att man blir till
Ändå gråter man för att
man inte får det man vill.




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-13 22:59



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Ja Gud har en plan för oss alla som blir till.
Men ibland så undrar man om planen blev så bra för just barn i nöd, eller barn som föds med sjukdomar och svåra handikapp.

2024-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Nej, det är ingen slump. Gud har en plan för varje individ och längtar efter varje person som föds.
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP