Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overksam


Jag sitter och väntar, på vad?
Jag har hela gottepåsen inom räckhåll
Men sitter overksam
Vet om att jag får ett sjuhelvetes jobb om jag greppar en enda gosak

Så det får vara..
tills
i morgon

Och så håller det på




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-02-26 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP