Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland...


Ibland kan det man ha bestämt i livet
inte överensstämma med det man känner.

Trots alla livsförståsigpåare och psykologer.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-01-14 00:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Själv är jag självlärd lärd, mitt hem är min egen som härd, ibland tänker jag som jag pratar, men det är nog svårt vara en som hatar, är en sådan människa ens vatten värd?
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP