Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills jag dör


Vad fan.. jag ska nog klara mig tills jag dör i varjefall??




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-23 21:34



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
ja bra skrivit-det gäller att ta nya tag varje dag birgitta
2023-12-24

    Ubuntu
Ja, då handlar det inte ens om att släppa taget.
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP