Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gång


Känn ingen stress
Ta en sak I taget
Beta av dina steg i den takt du vill
Känn det fantastiska i att finnas till

Drömmar är drömmar men verklighet är verklighet

Det du missat fylls i av det du trots allt hinner

Då du somnat kan ingen säga annat än att du har levt ditt liv
som så många andra före dig





Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-02-26 15:39



Bookmark and Share


  Dito VIP
Så vill man att det ska va
2024-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Billy Graham sade: "Ta en dag i taget. I dag är morgondagen du oroade dig för i går."
2024-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP