Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I spy I

There is the awful beat of silence.
Streets have outsmarted me
and with a sigh and a fart
I give in.

Here, the mute, the deaf and the bred,
washes tabelspoons of tvdelight
down with nightingallons of inzombia

Nofour opened the book of a fact,
whomsoever staring blank aside.
That my dear dead grandy,
that is what have become
of my thinner fried I





Fri vers (Fri form) av DaDakK
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 00:05



Bookmark and Share


  DaDakK
Det är en betraktelse av mig själv i nutid , i kontrast av hur min mormor såg mitt framtida jag. I är också öga, men som i tredje ögat. If you cant open it, you can sometimes peep through it.
2015-04-07

  mikael ejdemyr VIP
Det här ska man njuta av sakta. Öga för öga, heter det visserligen, men det kan lätt bli jag för jag.
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK