Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min generositet är obegränsad ...............


"Ännu fler Julklappar- 2009 !"

Till ALLA Sveriges Skolpolitiker :
Till Er vill jag ,faktiskt, skänka TVÅ julklappar , först en ........, så ni kan lägga undan pengar när de Goda Tiderna återkommer eller OM ni Vågar Visa lite Kurage och HÖJA kommunalskattekronorna litegrann . På ......... står det "TILL
SKOLAN-OAVKORTAT !" så det blir helt klart vad pengarna ska gå till . Den Andra julklappen är , i skriftlig form och vänder sig, FRÄMST, till de CENTRALT Ansvariga Skolpolitikerna (med Minister Björklund i spetsen), julklapp nr 2 är en Gigantisk ....... , som ni ,Herrar och Damer Excellenser, får lov att LÄSA PÅ Ordentligt , det handlar nämligen om de BEKLÄMMANDE KUNSKAPSBRISTER som finns hos tiotusentals av landets Grundskole- och Gymnasieelever (2008)!
Jämfört med de elever som gick i motsvarande utbildningar under 1994 så har KUNSKAPSNIVÅN RASAT med MER än 10 Procent ! Hela Pedagogikbiten, Läromedelsmaterialen och LärarUtbildningarna MÅSTE ses över och OMARBETAS ! Annars kommer vårt lands arbetsliv att DOMINERAS av en massa "halvanalfabetiska Puckon och Zombies" om ,sisådär, 20 år ! DÄR har Ni, Björklund (och ev efterträdare) Er VIKTIGA ....... !!!
God Jul !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 11:24



Bookmark and Share


  LassO
först och främst är det alldeles för slappt... alltså där har majoren rätt, ordning först... Och detta fjantande för tjejerna pågår säkert fortfarande...
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska