Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

makt

förhållningsregler som uttalas
av män med makt

inställsammhet
utan kritik

ensamma, människor
som saknar bostad

manipulation
med förnödenheter

som överlevnad
utan krav




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP