Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

makten och männen (haiku)

männen

pengarna

marmorgolven

höga pelare

kamerorna (bevakar)

som skiljer oss åt




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2009-12-10 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP