Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

censur

åratal av misshandel
av medberoende

sprit och droger
som lagt sig som en dimmridå
över ditt varande

självföraktet ligger begravet
under din hud

-man ska inte gråta
-vi hade våra stunder




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 22:45



Bookmark and Share


  Anna*
Ja det finns oftast både ock... Under bearbetningen är det mest det negativa som behöver stötas och blötas men så småningom framträder det positiva mer så att det blir en jämvikt. Bra...
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP