Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte

Om jag någon
gång inte finns...

ska du veta
att du för alltid
ska finnas i mitt
hjärta på en plats
där inget ont
kan komma åt
det...

Om jag någon
gång inte finns...

ska jag minnas
dej som den som
läkte min själ, fick
mej att bli en halt
vanlig man



Glöm mej aldrig

Minns det goda

för vi skiljs
som älskande


Jag älskar dej...




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-13 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders