Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en banalitet

Jag fick en frist
jag red på droppen
i vågen
och kände
att sekunden
i evigheten
bar mig

rid mig vidare
lev mig

förutan dig
är jag svag
ville jag förkunna

demonerna grät
och saknade
sin kropp

i friheten
av droppen
på vågens topp
fick fången
ett hopp




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-11 01:27



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
banalt? en sekvens
diktad om det naturliga
förloppet och hoppet ett liv
/rid mig vidare
lev mig/
tack, vännen!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington