Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestraffad

Med dig i mina armar
Kröp du ihop
färdades inuti
bortom allt ont
Jag trodde jag kunde rädda dig
Trodde ditt liv hade långt kvar
men står här med
Din kropp i mina armar
Min kärlek utestängd och förbjuden
Utelåst från dina tankar
Din eviga kärlek
Hur kom du fram till denna tortyr?
Du
så livlös
och kall
Kanske var det meningen
att du skulle lämna den kvar hos mig
Resa med din själ
in till någon annans
Kropp
Ta henne i besittning
såsom du en gång
Tog mig.
Bestraffad
Förkastad
Tål inget mer
Så gå!

 

Jacqueline
 




Fri vers av jacqueline VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-12-11 13:54



Bookmark and Share


  Anna*
Känns på många plan som ett slag i magen... skickligt skrivet!
2009-12-16

  blaite
Tungt så tungt.
2009-12-16

  Hans Christian
Starkt berörande text. Bravo.
2009-12-14

  frantic
stark textat..
och beskrivet
med få ord

konstigt nog..
skrev jag
nåt på samma tema
bara för
ett par minuter sen..

gillar början och slutet!
håller samman allt..
applåder!
2009-12-14

  etthjärtaäralltidrött
Smärtande rader att läsa.
2009-12-14

  axelinalina
Aj. Ont gör det. Så tänker jag, så känner jag. Man ramlar handlöst mot marken. Hjälplös.
Bra beskrivet, ord som känns.
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline VIP