Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med bindel

 

Stegvind

omslut steg

 

stig höljes

mjukbindel lägges över ögon

 

sätt dig helt stilla

lyssna

 

stigfinnare omsluter hand




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-11 20:23



Bookmark and Share


  nightsoulz
kan inte finna orden att lägga i/till en kommentar.. alltså dina dikter träffar raka vägen in i djupaste av min själ! tack!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser