Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet inte vad som hände

hoppas det blir bra


ändå


husen som lämnades


kölden väntar


rädda


oss alla




Fri vers av AektaBlond
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-11 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond