Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonkyss

 

i solnedgång brinner mina händer

 

tvagar dem smärtrena

med iris

 

lyfter dem ur bildyta

 

i solnedgång brinner mina händer

 

sträcker dem ut

ur yta

 

händer oändligt vackra omfamnar

vi vandrar in i turkosguldets salar

djupt violett böljar

 

du kysser mina ögon ljusa så fjärran från yta




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-12 15:52



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Den sista meningen var vidunderlig, bra bra bra!
2009-12-12

  nightsoulz
var gång jag läser dig saknar jag ord att befästa i en kommentar.. dina ord träffar själens djup.. enormt att läsa o ta del av!

dikten känns att läsa
smärta kärlek Och levande så levande!
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser