Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet experiment detta, jag låter kända personer skriva direkt till undertecknad......


"Andras Julkort Till Mig !"

Från Fredrik Reinfeldt :
God Jul på Dig Bäste Mats !
Det är med sorg och besvikelse jag läser om dina utfall mot mig.
Jag förstår absolut inte alls var du har fått alla dessa konstiga idéer
ifrån . Jag är, verkligen, ingen "folkfiende" ,tvärtom, jag står på de svagas sida ! Vi kastar inte ut någon på gatan, men om man inte följer våra intentioner så får man det lite kärvt !
Vi tror, nämligen, att många svenskar lider av det s k "Guy De Maupassant- Komplexet" , de är s k "Inbillade Sjuka" ! Till följd av en långvarig "Låt Gå-Politik" med adress Socialdemokratin så har detta Komplex blivit en Allmän Farsot här i Sverige ! Vi inom Alliansen vill bota dessa svenskar !
Det är därför vi låter flera tusen människor bli utslängda ur försäkringssystemet nästa år ! En God Mänska reder sig själv ! Några få kanske går under, men det är umbärligt ! Den stora majoriteten kommer att resa sig, börja arbeta igen och bli fullgoda samhällsmedborgare ! Det är vårt recept, vi har inte råd att vara "Fosterföräldrar" för en massa vuxna, Cancerpatienter eller icke Cancerpatienter , förresten, hur kunde ni vara så jävla korkade så ni , nästan bokstavligen, har rökt ihjäl er ! Ni får, faktiskt, stå ert kast !
Ja, Då vet Du Mats, var "bordet ska stå" i framtiden !
Hejdå
Fredrik Reinfeldt, Statsminister .

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-12 19:36



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha ett underbart julkort det här! *ler*
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska