Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolltrappa

trolltrappa, trolltrappa

visa dina steg för mig

vilsen & ledsen

är detta livet, så säg!

 

trolltrappa, trolltrappa

svara, jag ber

i mörkret jag undrar

leder dina steg upp eller ner?

 

trolltrappa, trolltrappa

du eggar mina sinnen

i dunklet som råder

förlöser du många av mina minnen ...

 




Fri vers av Sandvargen
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 21:42



Bookmark and Share


  Uppfångad
Jag har aldrig sett ordet trolltrappa förut, men du lyfter det till toppen av ord direkt.
Väldigt fint skrivet och ordet du upprepar kunde inte varit bättre valt för sammanhanget!
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen