Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Den gråa bojan börjar lätta
det gnisslar än sorgset
än lättat
när tankens gångjärn bryts upp

En fri känsla längtas efter
en fri känsla börjar anas

Liksom våren kämpar
kämpar så också mitt sinne
efter den harmoni
den frid
jag en gång fann

När min aura blir bryggan
föreningen
mellan mitt för tillfället
fysiska jag o alltet
finns det inte längre några hinder
mellan mig o möjigheterna

När hjulet av meningslösa tankar stannat
rullar creativo fram
o löser mig från den sista tråden
i den väv
jag inte längre vill spinna

Ett nytt mönster
är på väg att ta form
där det vilda
naturliga
återigen får lysa min väg

Där barnet kommer att leda mig
genom nyfikenhetens rike
ett rike där
ett är allt
allt är ett




Fri vers av Sandvargen
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-10 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen