Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan väntande adressat

jag låter mig föras iväg 

som ett löv för vinden

utan adress

utan väntande adressat

 

jag är trött

vill inte längre

kastas hit & dit

utan värde

 

jag vill plocka fram

mig själv

i all denna röra

finna min uppgift

 

men min ork är slut

och hjärnan avtrubbad

det har gått för lång tid

sen brevet blev postat

 

 




Fri vers av Sandvargen
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-07 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen