Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var bor kärleken?

jag trodde att kärleken bodde i en gyllene ask

men inget kunde vara mer fel

 

kärleken bor överallt & ingenstans

dyker upp när man minsta anar det

 

men man måste våga ge & våga ta emot

för att känna dess energi

 

så människa, kliv ur ditt skal och älska

ha tillit till kärlekens kraft




Fri vers av Sandvargen
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen