Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läkande



i ångestens stjärnspårsglans
livets rosenblad, ser sin chans

att fladdra obevekligt,
onedbrytbart,
skölja bort, all skam

som läkande ört för hjärta och själ,
kropp, till dans

övergripande,
spelade spel

sparar hög,
av

överlevnad








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-13 10:49



Bookmark and Share


  peter markurth
sann
2009-12-13

  stenen/ Yv Ericsson
Otroligt bra tankar! Sista raderna att pränta.
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP