Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natur


Längs vägen


Vitdimma över sjön
innan kölden lägger is
Svartblänk på asfalt
före vintrigt snöfall

Går längs vägrenen
med en hand i min
Sexåringen visar mig allt
hon ser i världen




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-13 14:58



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Dessa stunder är de bästa och närmast evigheten tycker jag. Det har du beskrivit så bra i denna fina dikt. Hälsar vännen Fredrik
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors