Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår


Med löften


Ljuset har övervintrat
nu är det här
med löften
Smältande sammetsregn
varmt och stilla
med doftande vind
En mjuk dag




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 488 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-16 17:04



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
de regnen innehar
giver klanger

jag har vandrat med flera av dina vackra ordmålningar

jag andas livets skönhet

tack

Tack att Ljus och värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors