Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst


Med korgen fylld

Du kommer på vägen hit
genom den flammande hösten
med korgen fylld av din skörd
Det är nu vi skyndar oss att samla
och spara sommarens glädje
Vi rustar oss för den tiden
då vinden sveper kallt om vårt hus
då regnet slår på fönsterblecket
och de mörka dagarna famnar oss
När sommaren är utplånad
samlas vi hos varandra
för stillhet och värme
Vi skall klara det




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 536 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-23 17:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Såna där uppmuntringsord kan man behöva nu när hösten snart tappat sin färg...fint!!"Vi ska klara det"
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors