Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårmod


Tung blues


Lås alla dörrar
Stäng alla fönster
Släck alla lampor
Bred duntäcket över mig
Vagga mig varsamt
till en tung blues




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 532 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-16 10:48



Bookmark and Share


  britt-marie VIP
underbar! Fångar känslan så bra!!
2011-10-14

  aol
gillas så omslutande i stunden
2011-06-16

  Niclas Petersson VIP
En skön flykt i stunden.
Gillar.
2011-06-15

  Elaine.S VIP
Ibland är det precis det man behöver, få känna lite omslutande trygghet medan man stänger världen ute...
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors