Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinter


Frusen värld

Tysta frostpudrade hus
med spetsmönstrade rutor
hukar under stjärnspikad himmel
raka pulssteg mellan husen
Låt inte kölden hejda dig
stanna inte med vitrökande andetag
skynda in till ljus och värme
här hos mig




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 520 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-26 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors