Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst


Det räcker med ett brev





Det räcker med ett brev

en önskan inget hinder

att tala med varandra

när höstvinden snålsveper

och dagsmörkret hänger över oss

Här är mina hemliga ord

fyllda med de kända tecknen

Så möts våra liv

Orden smälter vår frusna dysterhet




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 510 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 13:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Litet som att kasta ett getöga
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors