Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokben




Ibland sätter någon krokben för dig
så är livet
Ibland kan en massa människor sätta krokben för dig
samtidigt
så kan också livet gestalta sig

Men reser du dig upp
borstar av dig dammet
sätter på ett plåster på knäet eventuellt
och låter någon vän lyssna på dig
att kanske blåsa på din sårade själ
kan det hända att dina fötter på nytt vågar sig på
en vandring

Inte lika fort
inte åt samma håll
kanske inte med samma bestämda steg
kanske också med blicken mer neråt än uppåt
och med en blick, mer lik örnens...

Men du är dock på vandring
och varje steg du tar, bär dig hemåt
där du alltid hör hemma.
Hos dig själv!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Anders Nordlander VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP