Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker

vad hände med oss?
fanns det något stort?
eller var du det stora i det hela
och jag en liten del av det stora?
tack,
det räcker.

fanns jag i din perferi?
var jag en brödsmula på din läpp?
ett dammkorn i ditt själshörn?
tack,
det räcker.




det räcker...




Fri vers (Prosapoesi) av Erik.J
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-13 22:28



Bookmark and Share


  Alexander Jensen
Klockrena formuleringar!
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J