Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träffade en tjej en kväll, men lyckades aldrig samla mod nog för att säga vad jag kände.


Tog min kärlek

I glaset skvalpar där
Senkvällens dryck av glömska

Där bakom i kulissen
Pulserar mörkrets musik i takt

Hjärnan rusar
Minns nu allt jag skulle ha sagt

"Du är vackrare än tanken"
"Skön som en sommardröm"

Men när solen vakna igen
Tog du din kärlek med dig hem





Fri vers (Fri form) av Erik.J
Läst 479 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-30 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J