Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnade på lite musik, drömde mig bort och skrev några rader.


Sommarminnen

Den kvällen i juli gick vi på konsert
och förlora oss i toner bland humle och gräs
när vi kom hem sa du: jag har aldrig varit där
jag kände likadant

men sångerna vi sjöng, på krokiga vägar hem
dröp av morgonens daggvåta gräs
och känslan av oändlighet
sjöng bland björkträdens svajande löv

aldrig förr var friheten så stor
aldrig förr var vi närmare varann
sjung den sången för mig igen
sjung om sommaren, som likt vinden försvann




Fri vers av Erik.J
Läst 384 gånger
Publicerad 2013-03-23 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J