Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min högsta önskan

Jag vill att du...

Skrattar åt mina kassa skämt
Smeker min kind när solen gläntar

Kysser mina svultna läppar
När dagar blivit natt

Håller hårt i mina händer
När sorgen stramar åt


När jag är värdelös och slut
Lyfter du mig upp

Upp på egna ben
Mot gryningen och sen...

möter vi friheten
I varandras andetag

Du vill va ett med mig


Detta är min högsta önskan

För allt detta
Känner jag för dig




Fri vers av Erik.J
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-20 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J