Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska man säga till sin bäste vän när allt hopp verkar ute?


Ge inte upp

Ge inte upp

Utan dig blir ingenting sig likt
Du är allt som är gott
Och hon var aldrig god nog för dig


Ge inte upp

Se dagen resa ur sorg och gråt
Lämna kalla minnen bakom dig
Och låt solen värma din kropp


Ge inte upp

Än finns det äventyr som väntar
Så packa men packa lätt
Och glöm allt du hört, hört och har sett


Ge inte upp

Bakom tunga berg av sten
Finns oändliga högar av guld
Och en outtömlig lycka som aldrig sinar


Ge inte upp

Vi älskar dig för mycket
För att se dig gå bort


Snälla...






Ge inte upp




Fri vers (Fri form) av Erik.J
Läst 684 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-29 00:06



Bookmark and Share


  Drömfångare
Du verkar vara en fin vän :)
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J