Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden de vackra

 

Ur marken stiger  händer

kupas runt

skimrar rubiners guld

slutes sakta  

 

klippa

klippa 

 

tillåt mina steg

 

mina ögon söker öppna mörker  

 

stilla vind leder mitt sinne

djupt in 

 

synes skimmerlåga  

 

där invid sluter jag stegen 

lyssnar hör mild stämma nynna

 

de vackra  

orden

 

i mina händer brinner låga

 

jag bär den till ditt hjärta

 

viskar

 

var inte rädd för stegen




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-14 01:36



Bookmark and Share


  oMareld
lika fint som alltid
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser