Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I avgrunden


i avgrunden
finns vi

tålmodigt väntar
vi på dagen
då sanningar
skapas och
föreställningar
om ett lyckligt liv
besannas.

För en dag
ska jag finnas
vid din sida


Aldrig slutar
jag Älska dej




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders