Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsnappat XXIV


Människan kan inte upptäcka nya oceaner
förrän hon har modet att förlora kusten ur sikte

Okänd




Fri vers av Almagrundet
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-14 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
exaktus. släpp taget och du vinner allt...
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet