Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december 2009

en melodi som födde orden




Det är en saga

Jag håller om dig när du sover

viskar tröstande någonting

i en orolig dröm

Du slår så hårt i mina händer

jag blir rädd men jag vet

i morgon är du tillbaka hos mig igen

 

Jag är en av dem som går bredvid

men som alltid halkar till

hamnar efter i rum och tid

och du går förbi för att du vill

 

Jag var hjältinnan i sagan

hon som du alltid ville lyssna på

när mörkret föll

Du lärde raderna utantill

vann styrkan, modet

ja allt som jag besatt

 

Det är du som är sagan nu

 

Jag är en av dem som går bredvid

men som alltid halkar till

hamnar efter i rum och tid

och du går förbi för att du vill

 

Det var när jag tänkte högt

som du försvann

tankarna vägde tungt i ditt liv

Vad skulle ske om

livet var sagan

och du en verklighet




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lindsy
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillade slutet mest (:
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy