Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ i blicken


Så såg jag dig aldrig
så har jag aldrig sett dig

med så mycket själ
i blicken.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-14 18:41



Bookmark and Share


  Maria T
Fint. Ögon som strålar
2009-12-15

  Monika A Mirsch VIP
varje dag min käreste
'med själ i blicken'
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP