Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme


Du går fram på gatan,
jag ser direkt att det är du

du
som bjöd in mig till dina tysta rum

jag
som ändå inte visste
om vad eller hur jag skulle tala

Vi
som låg hela nätter nakna
smekte varandra varma

Du försvinner bakom hörnet,
känner ännu din doft.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-14 19:16



Bookmark and Share


  Maria T
Doften dröjer kvar
och minnet
2009-12-15

    baruk
Du skriver bra.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP